Curs Lead Auditor ISO 9001

Locul desfasurarii: Oradea

Organizator: Lloyd\'s Register Romania

Curs Lead Auditor ISO 9001

Lloyd’s Register Romania organizeaza in Oradea, in perioada 12-16 Octombrie, cursul de ‘Lead Auditor ISO 9001’. Cursul este certificat IRCA (International Register of Certificated Auditors) sub numarul A 7596 si se adreseaza specialistilor in domeniul sistemelor de management.

Cursul ‘Lead Auditor ISO 9001’ il va avea ca lector pe dl Dan Stefanescu - Auditor Sef certificat IRCA sub numarul A 005547, iar Certificatul de Absolvire este recunoscut la nivel international prin IRCA – Marea Britanie, JAZ-ANZ – Australia si Noua Zeelanda si RAB – SUA.

Cursul are un caracter interactiv – in afara prezentarii cunostintelor teoretice, include o serie de studii de caz si exercitii ce se desfasoara pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management al calitatii din cadrul unei organizatii fictive. Prin intermediul exercitiilor si studiilor de caz se parcurg toate subiectele prezentate initial in mod teoretic: scopul unui sistem de management al calitatii, cele opt principii de management al calitatii, cei mai importanti termeni din domeniu, analiza clauzelor ISO 9001, identificarea dovezilor, elaborarea planului de auditare, auditarea conformitatii si eficacitatii proceselor, colectarea si evaluarea dovezilor, stabilirea neconformitatilor, raportarea, rolurile auditorului, evaluarea politicii si obiectivelor, corelarea constatarilor cu politica si obiectivele organizatiei, etc.

Taxa de participare este de 590 Euro + TVA/persoana si include suportul de curs pregatitor, suportul de curs efectiv, participarea la testarea finala, eliberarea diplomei, masa de pranz, racoritoare si cafea pe parcursul intregului curs. Cursul permite un numar maxim de 9 participanti, iar ultima zi a inscrierilor este 30 Septembrie 2009 (in limita locurilor disponibile).

Cursul ‘Lead Auditor ISO 9001’ se adreseaza specialistilor in domeniul calitatii care vor efectua audituri in cadrul propriei organizatii sau vor audita furnizorii acesteia, specialistilor care vor efectua audituri in numele unui organism de certificare, specialistilor care efectueaza deja audituri, dar care doresc sa obtina recunoastere la nivel international.

Lloyd’s Register este liderul mondial in domeniul managementului riscului. Lloyd’s Register reprezinta in prezent peste 7.000 de angajati in 240 de birouri in intreaga lume. Lloyd's Register acopera domeniul naval, cel al transporturilor, petrolului si gazelor, cel chimic, energetic, industrial, cel manufacturier si nu in ultimul rand sistemele de management.

Cursul ‘Lead Auditor ISO 9001’ face parte din seria de servicii de instruire a LRQA. LRQA este structura operationala care efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management in cadrul Lloyd’s Register si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). LRQA detine in prezent 30 de acreditari, iar prin cele 41 de birouri din intreaga lume a fost ales de peste 42.000 de clienti si a emis peste 53.000 de certificate in 121 de tari. LRQA are capabilitatea de a oferi certificari conform majoritatii standardelor internationale: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO/TS 16949, AS 9100, ISO/IEC 20000-1, ISO 28000, SA 8000, IFS, ISO/IEC 27001, IRIS, etc.

Pentru inscrieri, detalii suplimentare sau orice alte informatii legate de domeniul nostru de activitate va stam cu placere la dispozitie. Persoana de contact: Simona Nan, nr. tel. 0725 500 571.


LLOYD’S REGISTER (ROMANIA) SRL
Adresa: Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania
W: www.lr.org ; www.lrqa.com

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. Lloyd`s Register reprezinta in prezent 9.000 de angajati in 78 de tari si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta.

Participare: Intrare libera