Locuinta convenabila

Definitie Locuinta convenabila

Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care, prin gradul de satisfacere a raportului dintre cerinta utilizatorului si caracteristicile locuintei, la un moment dat, acopera necesitatile esentiale de odihna, preparare a hranei, educatie si igiena, asigurand exigentele minimale, prevazute in anexa 1 la lege (art.2 lit.b).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta convenabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta convenabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta convenabila. Definitiile termenilor despre Locuinta convenabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta convenabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta convenabila.