Locuinta de necesitate

Definitie Locuinta de necesitate

Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care este destinata cazarii temporare a persoanelor si familiilor ale caror locuinte au devenit inutilizabile in urma unor catastrofe naturale sau accidente, sau ale caror locuinte sunt supuse demolarii in vederea realizarii de lucrari de utilitate publica, precum si lucrarilor de reabilitare ce nu se pot efectua incladiri ocupate de locatari (art.2 lit. f).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta de necesitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta de necesitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta de necesitate. Definitiile termenilor despre Locuinta de necesitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta de necesitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta de necesitate.