Poze Logo

 • Logo Bigger l-a descoperit pe cel mai generos tanar roman

  Poza: Logo Bigger l-a descoperit pe cel mai generos tanar roman

 • CASA LUX, prima revistă de amenajări interioare din România, acum cu un logo nou şi elegant

  Poza: CASA LUX, prima revistă de amenajări interioare din România, acum cu un logo nou şi elegant

 • Conceptul “aripilor libertatii” al Streamline Communications castigator al concursului pentru logo Summit NATO Bucuresti 2008

  Poza: Conceptul “aripilor libertatii” al Streamline Communications castigator al concursului pentru logo Summit NATO Bucuresti 2008

 • Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?

  Poza: Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?

 • Banca Transilvania - o marcă puternică, românească, în haine noi

  Poza: Banca Transilvania - o marcă puternică, românească, în haine noi

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” sărbătorește 150 de ani de la nașterea fondatorului său

  Poza: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” sărbătorește 150 de ani de la nașterea fondatorului său

 • Infographics Ateliere fara Frontiere reciclare Deseuri Electronice

  Poza: Dam un Laptop pentru un Nume

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul logo.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la logo. Pozele pe tema logo cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul logo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la logo, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la logo.