ADRIAN EFTIMIE @ REYNA CLUB

Organizator: Reyna Club

ADRIAN EFTIMIE

17 Noiembrie, Reyna Club , Bucuresti

Reyna este mai mult decat un club nou in peisajul entertainment-ului bucurestean. Este o schimbare, este un reper pentru calitate si mai mult decat atat, pentru muzica buna. Este unul dintre putinele cluburi din Bucuresti cu deschidere si apreciere pentru subgenurile muzicii electronice care ne intampina cu o sonorizare de ultima ora si cu un decor care satisface si gusturile mai pretentioase.

Clubul Reyna a atras atentia cu o deschidere de proportii unde invitati au fost Andy Moor, Myane & Shane, nume extrem de sonore pentru publicul degustator de trance. A gazduit de curand si alti artisti de talie internationala precum Richard Durand, Omnia, Sam Divine sau Marcus Schossow.

Clubul isi intoarce atentia sambata asta insa, spre un artist autohton extrem de indragit si apreciat in Romania. Adrian Eftimie, cel care a ridicat in 2009 trofeul pentru “Cel mai bun dj roman” in cadrul premiilor Nights.ro, nu s-a odihnit anul acesta. A tinut plaja de la Kudos in priza toata vara, mii de maini in aer la Liberty Parade 2012 si zeci de cluburi deschise pana in zori & after J . Muzica de calitate si energia transmisa de la pupitru, nu-i mai lasa dj-ului niciun weekend de odihna J

Avem ocazia sa petrecem pentru prima oara in club Reyna cu Adrian Eftimie, sambata aceasta de la 23:00!

Start: 23:00

Intrare: Libera!