15 decembrie: Bazar cu Lucruri Gratis la Sibiu!

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Studentilor Sibiu

Organizator: LucruriGratis.ro - cel mai mare targ online de obiecte gratuite

Vrei sa vezi cu ochii tai cum este posibil sa te imbogatesti daruind?

Hai la Bazarul cu Lucruri Gratis, unde vei putea sa aduci obiectele pe care nu le mai folosesti, si sa iti alegi complet gratuit orice lucru de care ai nevoie.Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasiteintr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!   Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/518929798126483/Vrei sa te anuntam pe mail cand vor fi urmatoarele editii ale Bazarului, sau sa te implici in organizarea Bazarului de la tine din oras? http://bitly.com/vreau-bazar

Despre MEDIA CULT

LucruriGratis.ro - este cel mai mare targ online cu obiecte gratuite din Romania, cu o comunitate de peste 20.000 membri, care au donat pana acum mai mult de 50.000 de lucruri gratuite.

Confirmare pana la data: 15 decembrie 2012

Participare: Intrare libera