COACHING MANAGERIAL - CURS OPEN

Locul desfasurarii: Uzinexport, Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 8A

Organizator: MENTOR TRAINING

Ediţia a-XII-a, orar: 12:00 – 18:00

“Obiectivul unui manager profesionist nu este să-i placă oamenii cu care lucrează. Nici acela de a-i schimba. Obiectivul său este de a le valorifica talentele, calităţile!”
Alfred P Sloane, ex-CEO General Motors

Grupul ţintă: manageri şi conducători de organizaţii, manageri de vânzări, manageri de resurse umane.

Scop: antrenarea managerilor cu ajutorul metodei americane coaching in 7 paşi™ pentru aducerea angajaţilor proprii în performanţă.
Activitatea Durata Metoda Observatii
Prezentarea participanţilor 20 Joc pe perechi Obiectivul: cunoaşterea rapidă a participanţilor la curs
Prezentare trainer 5 Cunoaşterea trainerului
„Network” 15 icebreaker Cursanţii vor desfăşura o activitate de grup cu scopul de a intra în zona de confort şi de a fi pregătiţi pentru o participare activă
Agenda cursului 10 prezentare Se enunţă scopul, obiectivele şi se stabilesc reguli, timpi
Adaptarea stilului de conducere la etapa de dezvoltare a angajatului 50 Atelier – activitate experienţială Participanţii vor parcurge un atelier de identificare a stilului managerial de conducere a angajaţilor în funcţie de abilităţi, cunostinte, atitudine şi vechimea în organizaţie.
Pauza cafea 15
Coaching în 7 paşi™ 80 Prezentare + discuţii Participanţii vor cunoaşte metoda de antrenare managerială destinată creşterii eficacităţii individuale a angajaţilor proprii
Pauza 2 30
Energizer 10 Joc de grup Participanţii vor avea un mini-atelier de relaţionare in echipă
Coaching în 7 paşi™ exersat 30 Atelier cu joc de rol demo Trainerul va realiza o sesiune demonstrativă de aplicare a metodei de antrenare, cu un scenariu propus din sală
Dezvoltare de abilităţi 1 60 workshop Participanţii vor utiliza scenarii din activitatea proprie şi vor aplica metoda de antrenare Coaching in 7 pasi
Feedback profesional 20 workshop Participanţii vor cunoaşte si exersa metoda de feedback profesional
After Action Review – învăţare după acţiune – Plus şi Delta
Pauza 3 10
Dezvoltare de abilităţi 2 40 atelier, discuţii Participanţii vor aplica metoda în jocuri de rol in triade, cu scenariu şi feedback propuse de cursanti (din activitatea proprie)
Recapitulare curs 20 joc Fiecare cursant va evidenţia ce anume va pune în practică
Diploma 10 Cursanţii vor primi un certificat de participare
Evaluare curs 20 chestionar Anexa chestionar evaluare trainer & curs

Trainer: Radu Nechita – training partner MT, licenţiat LIFO® din 2005 şi Human Synergistics®-2006, Radu are experienţă certificată în managementul echipelor de vânzări, tehnici de comunicare şi negociere, cultură organizaţională obţinută în companii multinaţionale (din 2001 pentru ING Romania si 2005 Citi). Peste 400 de cursuri sustinute in carieră, cu peste 5000 de participanti. Clienti reprezentativi: ING, Romtelecom, Metro, E-ON IS, Ewopharma AG Romania, Romcar, Adama, Trust EuroTherm, Vinexport, Gold&Platin, Eurotech, Izotec. Lista completa pe www.mentortraining.ro sectiunea clienti.
Pentru a rezerva un loc de participare la curs completaţi formularul de inscriere de pe www.mentortraining.ro sectiunea cursuri deschise, sau cereti unul la office@mentortraining.ro

Despre MENTOR TRAINING

Oferta noastră de servicii cuprinde programe de management al activității echipei, antrenare, evaluare și dezvoltare a coeziunii și comunicării. - Coaching managerial & Leadership - Planificarea și Organizarea activității echipei - Managementul Timpului - Train the trainer 1 & 2 - Stress Management & Problem solving, ș.a.

Participare: Intrare libera