Seminar studii universitare in Marea Britanie

Locul desfasurarii: Mirunette International Education - Bdul Pache Protopopescu Nr.81 etaj 1, sector 2

Organizator: Mirunette International Education

Seminar studii universitare in Marea Britanie

Seminar studii Universitare in Marea Britanie – sistemul de aplicare UCAS

ü      Stiai ca invatamantul superior din UK este recunoscut pe plan international? Mai mult, rata de angajare a celor care termina o universitate britanica este de 93%.

ü      Stiai ca aproape toate Universitatile din UK isi recruteaza studentii prin intermediul UCAS?

ü      Ce este UCAS?  Organizatia responsabila cu gestionarea cererilor pentru aplicarea la peste 40.000 de cursuri din invatamantul superior din UK.

Vrei sa afli mai multe?

Mirunette International  Education te invita sa participi la seminarul  UCAS – primul pas catre Invatamantul superior de elita!

Unde? Sediul Mirunette International Education, Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr. 81, Etaj 1, Sector 2

Cand? 5 mai 2012, ora 15:00

Invitati? Reprezentantul unui Colegiu de prestigiu din UK a caruia activitate cuprinde si sustinerea elevilor in alegerea Universitatilor si indrumarea lor pe intreg procesul de aplicare.

Tarif? 150 RON (TVA inclus)

Tariful perceput este valabil / familie (maxim 3 membri)

Atentie! Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile in sala, pe e-mail office@mirunette.ro

Despre MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION