Cocktail Lansare CEREAN MLS

Locul desfasurarii: Crowne Plaza

Organizator: FlexMLS Romania

Cocktail Lansare CEREAN MLS

FlexMLS Romania împreună cu CEREAN invită agenţii imobiliari, evaluatorii, reprezentanţii băncilor si presa de specialitate la un Cocktail oferit cu prilejul lansării Programului Internaţional mls /" title="CEREAN MLS">CEREAN MLS .

CEREAN MLS este un program al Central European Real Estate Associations Network în parteneriat cu FlexMLS® si National Association of REALTORS®, cu sprijinul International Real Property Foundation.

FlexMLS este Prima aplicaţie si bază de date profesională pentru agenţi imobiliari, evaluatori şi banci!

Transparenţa pieţei imobiliare este acum o realitate, baza de date FlexMLS incluzand astăzi peste 10.000 de proprietati rezidenţiale din Bucuresti si Constanta, cu adresă completa si localizare pe hartă, preţuri de tranzacţionare, volumul vânzărilor, tendintele pietei si multe altele.

In plus, agentiile imobiliare membre au acces la beneficiile şi resursele internaţionale oferite de NAR: expunere internaţională a listingurilor şi agenţiilor pe www.realtor.com!

"Incă din 2000 IRPF a sprijinit activ pieţele imobiliare din Europa de Est. Felicităm CEREAN şi Romania pentru această realizare de excepţie, care va schimba pentru totdeauna serviciile imobiliare din această zonă"

Norm Flynn, Preşedinte şi CEO IRPF, Fost Preşedinte NAR"Consider că FlexMLS este un instrument ideal pentru evaluatori şi pentru clienţii noştri. Calitatea datelor despre oferte şi tranzacţii precum şi tehnologia performantă permit realizarea de lucrări la standarde ridicate, mult mai rapid şi eficient."

George Badescu, Membru Fondator şi Primul Preşedinte ANEVAR

“Din 2011 când s-a lansat website-ulrealtor.com/international, Programul CEREAN MLS contribuie la creşterea calitaţii serviciilor imobiliare din Romania şi Europa de Est şi aduce noi moduri de cooperare intre REALTORII din America şi cei din această zonă. Mulţumim Romania, muţumim CEREAN, pentru implicare si pentru determinarea de a schimba ceva! NAR vă susţine şi vă urează succes!"

Moe Veissi, Preşedinte NAR 2012

"România este prima ţară din programul CEREAN MLS şi prima din zonă care a publicat listinguri pe www.realtor.com/international. Baza de date furnizată cu ajutorul FlexMLS şi colaborarea cu Realtor.com vor revoluţiona imobiliarele din Romania şi nu numai."

Dan A. Negulescu, Fost Preşedinte CEREAN

Despre MLS

FlexMLS furnizeaza o baza de date imobiliara verificata si completa, destinata Agentilor si Evaluatorilor imobiliari profesionisti. Cu peste 30 de ani de experienta, compania FBS Data Systems deserveste peste 120 de organizatii MLS din SUA si din intreaga lume, cu peste 200.000 de utilizatori: agenti imobiliari si evaluatori.

Confirmare pana la data: 3 octombrie 2012

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • FlexMLS FlexMLS
Parteneri eveniment:
  • Central European Real Estate Associations Network Central European Real Estate Associations Network
  • National Association of REALTORS (USA) National Association of REALTORS (USA)
  • International Real Property Foundation International Real Property Foundation