Navlu

Definitie Navlu

Pretul transportului unor marfuri cu o nava, pret, ce se stabileste de armator si navlositor si se inscrie in charter party. Navlul se probeaza prin contactul de inchiriere sau prin polita de incarcare. Navlul poate avea ca obiect vasul intreg sau o parte a lui, pentru una sau mai multe calatorii, ori transportul unor lucruri determinate prin numar, greutate, volum, ambalaj. Vezi art.571 si urm. din Codul Comercial.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Navlu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Navlu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Navlu. Definitiile termenilor despre Navlu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Navlu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Navlu.