Net …

Definitie Net …

Un termen care descrie, se subintelege din alti termeni ca: public, reach, rata de citire si care confera valoarea de unic sau diferit, dupa ce dublurile au fost luate in considerare. Spre deosebire de masuratorile brute(gross), cele nete care se refera la publicuri ale unor canale media diferite nu pot fi adunate pentru a da un total valabil pentru toata campania. Este nevoie de o analiza computerizata pentru a furniza informatii nete despre audienta. De exemplu, daca o Publicatie A are o rata de citire de 100000 de numere, iar Publicatia B are o rata de 50000 de exemplare ambele au 20000 de cititori comuni, rata de citire neta a publicatiilor este de 80000+30000 = 110000(vezi: Net Reach). Metodele de masurare“gross” ofera o perspectiva vasta asupra campaniei sau weight(vezi: GRPs, Gross …, Impressions).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Net …? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Net ….

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Net …. Definitiile termenilor despre Net … cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Net …, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Net ….