Noutati in impunerea profitului, inchiderea anului fiscal si reglementari contabile aplicabile

Locul desfasurarii: Athenee Palace Hilton, Bucuresti

Organizator: New Wave Training Center

Data: 26 noiembrie 2007
Pret: 700 RON*
Durata: 1 zi (8.30-19.00)
Locatia: Athenee Palace Hilton, Bucuresti
Traineri: Liliana Stoianoff si Georgeta Petre

* in pret sunt incluse masa de pranz si pauzele de cafea.

Audienta:
Companii –Top si Middle Management (manageri generali, manageri ai departamentelor financiare, contabili sefi).
Acest seminar vine in intampinarea tuturor celor care se confrunta cu schimbarile legislative si care doresc sa se perfectioneze în mod activ, în domeniul fiscalitatii si contabilitatii. Este util profesionistilor, economistilor, consilierilor, celor care se confrunta cu dificultatile adaptarii la noile prevederi.

Premise:
Menita sa produca una din cele mai mari transformari din ultimii 17 ani, aderarea la Uniunea Europeană impune schimbari pe toate planurile. In cadrul acestor schimbari, cele de adaptare la Legislatia comunitara au impact semnificativ în toate domeniile. Din numeroasele capitole necesar a fi adaptate, Fiscaliatea si Contabilitatea au suferit numeroase schimbari. Scopul nostru il reprezinta sprijinirea participantilor in dezvoltarea cunostintelor necesare, asimilarii si interpretarii standardelor internaţionale de contabilitate, modificarilor în materie de contabilitate financiara si de gestiune, fiscalitate, audit intern, reglementari internaţionale, depuneri de situaţii anuale, norme de drept comercial şi multe altele.

Motive pentru a participa la acest seminar:
-Veti avea acces nemijlocit la informatii de ultima ora si la modificarile intervenite in cadrul Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala si veti avea posibiliatea sa discutati interactiv despre cazuri specifice si modalitatile lor de rezolvare.
-Lectorii nostri sunt personalitati marcante, cu experienta in ariile de experitiza pe care le reprezinta.
-In a doua parte a seminarului, cele doua Doamne se vor intalni in fata dumneavoastra pentru a raspunde problemelor cu care va confruntati, atat din punct de vedere fiscal, cat si din punct de vedere contabil.

Despre lectori:
GEORGETA PETRE – Director al Directiei Reglementari Contabile din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor.
LILIANA STOIANOFF – Consultant Legislatie Impozit pe Profit.
Personalitati marcante pentru ariile de experitiza care ii recomanda, lectorii nostri sunt printre cele mai abilitate persoane la momentul actual pentru a raspunde intrebarilor legate de schimbarile legislatiei in domeniul fiscalitatii si contabilitatii.

Subiecte de discutie:
- aspecte legate de impozitarea corporatiilor;
- reglementari fiscale si contabile aplicabile;
- tratamentele contabile si evaluarea elementelor de bilant;
- politicile contabile ale firmei si interferenta cu politicile fiscale;
- raspunderea conducerii societatii comerciale cu privire la intocmirea si prezentarea situatiilor financiare anuale;
- aspecte privind inchiderea anului fiscal;
- studii de caz
- sesiune de intrebari-raspunsuri.

Adina Enache
account manager

Despre NEW WAVE TRAINING CENTER

Despre New Wave Training Center
NWTC a fost infiintata la inceputul anului 2007, din dorinta de a oferi un suflu nou pietei de training din Romania. Principiile dupa care se ghideaza compania sunt calitatrea, respectul fata de client si deschiderea fata de nou.
Compania este rezultatul unei investitii romano-israeliene, si isi propune sa devina in cel mai scurt timp un jucator important in domeniul organizarii de cursuri de perfectionare pentru adulti.

Participare: Intrare libera