Concert incendiar de flamenco pe 1 decembrie 2012 la Radisson Blu Hotel Bucuresti

Locul desfasurarii: In cadrul EXTRAVAGANZA DAYS 2012 - Radisson Blu Hotel

Organizator: NEWEXPO EVENTS

Newexpo Events in parteneriat cu Radisson Blu Hotel, au placerea sa va invite la un concert incendiar de flamenco (cante y guitarra), desfasurat pe 1 decembrie 2012, orele 17.00 si sustinut de Pilar Diaz Romero(voce, dans ) si Tiberiu Gogoanta( chitara ),  sala Atlas in cadrul evenimentului EXTRAVAGANZA DAYS.

Un spectacol al pasiunii transformate în muzică. Voce, chitara si dans.

Extravaganza Days, evenimentul de TOP al lunii decembrie, se va desfasura in perioada 1 – 2 decembrie, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu.

Biletele vor fi puse la vanzare incepand cu data de 21 noiembrie, la urmatoarele categorii:

- Extravaganza PLATINUM: loc in primul rand la concert, o sesiune de make-up profesional, o sesiune profesionala de hair style, sampanie, – 200 RON

- Extravaganza GOLD: loc in randul 2 la concert, o sesiune de make-up professional sau o sesiune profesionala de hair style, sampanie, – 135 RON

- Extravaganza SILVER: randurile 3 si 4 la concert, sampanie - 70 RON

- Acces general: fara loc la concert – 25 RON

Pentru rezervari si bilete : cristian.ernraih@newexpo.ro

Despre NEWEXPO EVENTS

NEWEXPO este organizator de targuri si evenimente. Rolul nostru este acela de broker in relaţie - identificarea, direcţionarea, atragerea şi potrivirea nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor. Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri şi crearea de relatii prin intermediul targurilor, enimentelor şi oportunităţi de sponsorizare.

Confirmare pana la data: 1 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare