Nivel ierarhic

Definitie Nivel ierarhic

Pozitie pe care se situeaza toate functiile si compartimentele care au acelasi grad de subordonare fata de organul de conducere dintr-o institutie sau unitate economico-sociala.Intr-o organigrama nivelele ierarhice sunt reprezentate prin liniile orizontale si determinate de pozitiile succesive pe care le au fata de organul de conducere conducatorii compartimentelor de munca situati la aceeasi distanta ierarhica.Numarul de niveluri ierarhice in structura organizatorica care conditioneaza supletea acesteia si desfasurarea proceselor de conducere se stabileste tinand seama de o serie de factori de influenta, dintre care cei mai importanti sunt:dimensiunea institutiei sau unitatiicomplexitatea si diversitatea activitatilor si atributiilorautoritatea persoanelor de conducere, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nivel ierarhic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nivel ierarhic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nivel ierarhic. Definitiile termenilor despre Nivel ierarhic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nivel ierarhic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nivel ierarhic.