Norme de aplicatie imediata

Definitie Norme de aplicatie imediata

Norme materiale, apartinand sistemului de drept al forului (lex fori) care, dat fiind gradul lor accentuat de imperativitate, se iau in considerare cu prioritate, atunci cand raportul juridic are un punct de legatura concret cu tara forului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norme de aplicatie imediata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norme de aplicatie imediata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norme de aplicatie imediata. Definitiile termenilor despre Norme de aplicatie imediata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norme de aplicatie imediata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norme de aplicatie imediata.