Notificarea acreditivului

Definitie notificarea acreditivului

instiintare scrisa a beneficiarului unui acreditiv de catre banca emitenta, asupra faptului ca in favoarea sa a fost deschis un acreditiv se comunica de asemenea si conditiile acreditivului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Notificarea acreditivului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul notificarea acreditivului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la notificarea acreditivului. Definitiile termenilor despre notificarea acreditivului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la notificarea acreditivului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la notificarea acreditivului.