Nulitate partiala

Definitie Nulitate partiala

Acea nulitate care desfiinteaza numai o parte dintre efectele actului juridic civil, celelalte efecte, care nu contravin legii, mentinandu-se.Nulitatea partiala este regula in sistemul de drept romanesc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate partiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate partiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate partiala. Definitiile termenilor despre Nulitate partiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate partiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate partiala.