Obligatie indivizibila

Definitie Obligatie indivizibila

In sens larg, obligatiile care au ca specific faptul ca trebuie sa fie executate nefractionat. In categoria obligatiilor indivizibile, in sens larg, sunt incluse: obligatiile indivizibile in sens restrans, obligatiile solidare si obligatiile in solidum. In sens restrans, obligatiile indivizibile sunt acele raporturi obligationale cu pluralitate de subiecte al caror obiect este nesusceptibil de divizare prin natura sa ori prin conventia partilor

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie indivizibila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie indivizibila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie indivizibila. Definitiile termenilor despre Obligatie indivizibila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie indivizibila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie indivizibila.