Obligatiune cu risc mare

Definitie Obligatiune cu risc mare

Sinonim - Obligatiune cu nivel ridicat de randamentObligatiune ce este utilizata in finantarea unei fuziuni de cosietati comerciale, cu dobanda mare, taragatoare, dar cu risc tot atat de mare de nerambursare si de neplata a dobanzii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune cu risc mare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune cu risc mare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune cu risc mare. Definitiile termenilor despre Obligatiune cu risc mare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune cu risc mare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune cu risc mare.