Oferta generala

Definitie Oferta generala

Oferta adresata marelui public, usb forma de circulara, cu un pronuntat caracter de publicitate sau materializata prin difuzarea de cataloage, brosuri, prospecte, pliante.Indeplineste doua functii:- de publicitate- de propunere orientativa de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta generala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta generala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta generala. Definitiile termenilor despre Oferta generala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta generala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta generala.