Oferta reala de plata

Definitie Oferta reala de plata

Procedura prin care debitorul se elibereaza de obligatie, somandu-l pe creditorul care nu vrea sa primeasca executarea, sa o accepte si depunand lucrul care formeaza obiectul obligatiei la Casa de Depuneri si Consemnatiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta reala de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta reala de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta reala de plata. Definitiile termenilor despre Oferta reala de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta reala de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta reala de plata.