Operatie de scont

Definitie Operatie de scont

Mijloc juridic si de tehnica bancara prin care, ca urmare a unui gir intre beneficiarul unei cambii neajunse la scadenta si banca, aceasta din urma plateste celui dintai suma prevazuta in cambie, diminuata cu valoarea dobanzilor ce s-ar fi perceput pana la implinirea scadentei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Operatie de scont? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Operatie de scont.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Operatie de scont. Definitiile termenilor despre Operatie de scont cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Operatie de scont, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Operatie de scont.