Opozitie la plata

Definitie Opozitie la plata

Interventia pe care o face o persoana indreptatita de lege la un anumit debitor, punandu-i in vedere sa nu efectueze plata, fara prezenta sa ori fara consimtamantul sau. Efectul consta in aceea ca debitorul respectiv este obligat sa se abtina de a face plata in caz contrar, el poate fi obligat sa faca din nou plata. Pot face opozitii la plata: - un alt creditor al aceluiasi debitor - creditorul care a pierdut inscrisul constatator al creantei sale si afla ca debitorul este gata sa faca plata celui care prezinta titlul - creditorul creditorului prin poprire. Poprirea este cea mai importanta opozitie la plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Opozitie la plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Opozitie la plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Opozitie la plata. Definitiile termenilor despre Opozitie la plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Opozitie la plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Opozitie la plata.