Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate

Definitie Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate

Optiunea fara venit si fara pierdere, care nu merita sa fie exercitata imediat, deoarece pretul de exercitare este egal cu pretul curent al activului suport (adiacent).Detinatorul ei asteapta momentul conjunctural pozitiv, cand pretul de exercitare depaseste cel putin pretul curent al activului suport, oferindu-i posibilitatea revanzarii activului suport cu profit.Vezi si Optiune de cumparare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate. Definitiile termenilor despre Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de cumparare pe piata bursei la paritate.