Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor

Definitie Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor

Optiune cu pierdere, pretul de exercitare fiind mai mic decat pretul curent al activului suport, de aceea nu merita sa fie exercitata imediat, ci numai in perioada pana la scadenta inmomentul de conjunctura favorabila.O eventuala conjunctura defavorabila in care pierderea este mai mare decat prima platita la semnarea contractului de optiune conduce la renuntarea la tranzactie, pierderea limitandu-se la nivelul primei platite la semnarea contractului de optiune.Vezi si Optiune de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor. Definitiile termenilor despre Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de vanzare pe piata bursei in afara banilor.