Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate

Definitie Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate

Formular tipizat fara regim special.(transporturi internationale - Cod 14-5-4/a) Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - dispozitie catre conducatorii auto sa efectueze transporturi in strainatate cu autovehiculele unitatii - document de stabilire a avansului in valuta, pentru deplasarile conducatorilor auto care urmeaza sa efectueze transporturi in strainatate, pe baza caruia acestia ridica avansul de la casierie - document pentru justificarea valutei ridicate de la casierie, in toate punctele vamale din tara si tranzit, precum si a valutei aduse la inapoiere in tara - document justificativ de inregistrare in registrul de casa (in valuta) si in contabilitate. Se intocmeste la unitatile care efectueaza transporturi in strainatate, in doua exemplare, pentru fiecare deplasare, de catre sectorul de exploatare si se semneaza de seful sectorului pentru confirmarea realitatii datelor si exactitatii calculelor din ordinul de deplasare. Circula: - la conducatorul unitatii, pentru semnare (ambele exemplare) - la persoana autorizata sa exercite controlul financiar preventiv, pentru viza (ambele exemplare) - la conducatorii auto care urmeaza sa efectueze deplasarea, pentru semnare, pe ambele exemplare, de primire a avansurilor in valuta, retinand exemplarul 1, care urmeaza sa fie atasat la Decontul de cheltuieli valutare (transporturi internationale) (cod 14-5-5/a) - la casierul unitatii care semneaza pentru plata sumei in valuta (ambele exemplare) si efectueaza inregistrarea sumelor platite in registrul de casa (in valuta). Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/11 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate. Definitiile termenilor despre Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordin de deplasare (delegatie) in strainatate.