Ordin de serviciu

Definitie Ordin de serviciu

Dispozitie scrisa data de conducerea unei unitati prin care se cere uneia sau mai multor persoane salariate sa efectueze anumite actiuni, pe o perioada determinata, necesare bunului mers al activitatii de ansamblu a unitatii economico-sociale, realizarii unor obiective precise - elaborarea de programe, planuri, constituirea de comisii etc. - in afara sarcinilor curente de munca ale compartimentelor din care fac parte persoanele respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordin de serviciu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordin de serviciu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordin de serviciu. Definitiile termenilor despre Ordin de serviciu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordin de serviciu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordin de serviciu.