Ordonator al deschiderii creditului documentar

Definitie Ordonator al deschiderii creditului documentar

Cumparator de bunuri materiale pe piata fizica sau beneficiar prestator de servicii.El trimite bancii angajata cu efectuarea platii, denumita banca emitenta, ordin de deschidere a creditului documentar sub forma de acreditiv sau scrisoare de credit, insotit de instructiuni.Vezi si Ordonator de plati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordonator al deschiderii creditului documentar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordonator al deschiderii creditului documentar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordonator al deschiderii creditului documentar. Definitiile termenilor despre Ordonator al deschiderii creditului documentar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordonator al deschiderii creditului documentar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordonator al deschiderii creditului documentar.