Parcela

Definitie Parcela

Cea mai mica unitate de teren si de lucru in organizarea interioara a terenului unei unitati agricole.In plantatiile de vii, spre exemplu, suprafata parcelei variaza, in functie de relief si de limitele obligatorii, de la 5 ha pe terenurile plane si cu panta de pana la 5%, la 1 ha pe terenurile cu panta peste 20%.De regula, forma parcelei este dreptunghiulara, cu latimea variind intre 80 si 120 metri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parcela? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parcela.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parcela. Definitiile termenilor despre Parcela cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parcela, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parcela.