Pari passu

Definitie Pari passu

Termen in limba latinaClauza a unui contract de imprumut prin care debitorul se angajeaza sa furnizeze detinatorilor de creante asupra sa, aceleasi garantii cu care ar obtine un nou imprumut sau, pe care ar trebui sa le furnizeze (daca este cazul), altor creditori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pari passu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pari passu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pari passu. Definitiile termenilor despre Pari passu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pari passu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pari passu.