Pendente conditione

Definitie Pendente conditione

Expresie din limba latinaIntervalul de timp dintre momentul nasterii embrionare a raportului de obligatii si momentul realizarii conditiei. In toata aceasta perioada se considera ca obligatia nu exista. Vezi si Eveniente conditione, Deficiente conditione.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pendente conditione? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pendente conditione.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pendente conditione. Definitiile termenilor despre Pendente conditione cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pendente conditione, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pendente conditione.