Pericol grav si iminent de accidentare

Definitie Pericol grav si iminent de accidentare

Situatia concreta, reala si actuala careia ii lipseste doar prilejul declansator pentru a produce un accident in orice moment. A se vedea art. 5 (l) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pericol grav si iminent de accidentare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pericol grav si iminent de accidentare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pericol grav si iminent de accidentare. Definitiile termenilor despre Pericol grav si iminent de accidentare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pericol grav si iminent de accidentare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pericol grav si iminent de accidentare.