Perioada de rambursare

Definitie perioada de rambursare

durata pe care se acorda imprumutul. Ea variaza in functie de natura creditului, de la cateva luni (la creditele pe termen scurt) pana la cativa ani (credite pe termen mediu) sau chiar zeci de ani (creditele pe termen lung).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perioada de rambursare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul perioada de rambursare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la perioada de rambursare. Definitiile termenilor despre perioada de rambursare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la perioada de rambursare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la perioada de rambursare.