Persoana fizica

Definitie Persoana fizica

Omul considerat in mod individual, ca membru al societatii, avand calitatea de subiect de drept. Calitatea de subiect de drept este recunoscuta si garantata tuturor persoanelor fizice fara nici o discriminare pe motiv de rasa, nationalitate, sex, religie sau grad de cultura.Persoanele fizice sunt oamenii, membri ai societatii, care apar in raporturile juridice ca entitati proprii si distincte, indiferent ca au calitatea de cetateni sau straini (persoane cu alta cetatenie sau fara cetatenie).Persoana fizica are, in conditiile legii, capacitate de folosinta si capacitate de exercitiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Persoana fizica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Persoana fizica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Persoana fizica. Definitiile termenilor despre Persoana fizica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Persoana fizica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Persoana fizica.