Persoana vatamata

Definitie Persoana vatamata

Persoana fizica sau juridica cae a suferit prin fapta penala o vatamare fizica, morala sau materiala si nu participa ca parte in procesul penal. Ascultarea ei este obligatorie. Persoana vatamata poate fi ascultata ca martor, daca nu este constituita parte civila sau nu participa in proces ca parte vatamata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Persoana vatamata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Persoana vatamata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Persoana vatamata. Definitiile termenilor despre Persoana vatamata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Persoana vatamata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Persoana vatamata.