Piata cumparatorului

Definitie Piata cumparatorului

Piata care, oferta fiind predominanta fata de cerere, este dirijata de cumparator.Piata cumparatorului de caracterizeaza prin:- severa concurenta intre furnizori, - preturile sunt relativ scazute (in special in comertul international), - marfurile sunt individualizate in mod real si fictiv- cumparatorii au posibilitati largi de alegere- cheltuielile cu reclama si de promovare a exportului sunt destul de mari.Antonim - Piata vanzatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata cumparatorului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata cumparatorului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata cumparatorului. Definitiile termenilor despre Piata cumparatorului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata cumparatorului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata cumparatorului.