Piata la termen

Definitie Piata la termen

Sinonim - Piata futuresPiata bursiera pe care se incheie contracte cu livrarea sau reglarea la termen, dupa caz.Ca forma speciala a pietei la termen este si piata cu reglementare lunara, raspandita mai ales in Franta si in alte tari europene.Vezi si Piata financiara futures.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata la termen? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata la termen.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata la termen. Definitiile termenilor despre Piata la termen cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata la termen, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata la termen.