Piata ursului

Definitie Piata ursului

Expresie sinonima cu a la hausse.Piata in crestere, urmarita de operatorul in bursa, care cumpara un activ cu speranta ca pretul va creste in timp, oferindu-i posibilitatea sa inchida afacerea, cu profit, prin incheierea unui contract de sens opus.Operatorul in cauza se numeste speculator a la hausse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata ursului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata ursului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata ursului. Definitiile termenilor despre Piata ursului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata ursului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata ursului.