Piata vanzatorului

Definitie Piata vanzatorului

Piata in care, cererea fiind predominanta fata de oferta, piata este dirijata de vanzator.Piata vanzatorului se caracterizeaza prin preturi ridicate.Antonim - Piata cumparatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata vanzatorului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata vanzatorului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata vanzatorului. Definitiile termenilor despre Piata vanzatorului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata vanzatorului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata vanzatorului.