Targul de Florii si de Paste - Platoul Academiei Militare

Organizator: PIKASO EVENTS

Targ de Paste si Florii cu bucate alese –platoul Academiei Militare

“Traditii Romanesti In Bucuresti” va invita in perioada 26– 28 aprilie 2013 pe platoul Academiei  Militare din Cotroceni la “Piata Taraneasca”,  eveniment ce isi propune sa ofere publicului larg bucate selectionate cu har din toate colturile tarii.

Intr-o Capitala invadata de malluri si de hipermarketuri, ecourile povestilor despre vechiul targ al Bucurestilor se estompează pe zi ce trece si produsele autentice romanesti sunt din ce in ce mai rare.

Vrei sa traiesti atmosfera romaneasca a targului bucurestean, cu negustori de vaza, bucate alese si calitate pe cinste?

Va asteptam sa participati la o sarbatoare veritabila si sa va rasfatati cu o pastramioara delicioasa de berbecut si afumaturi fragede ardelenesti, de-ti lasa gura apa,  branzica de capra cu seminţe de chimen sau savuroasa branza de burduf invelita in coaja de brad, produse crude-uscate, carnati proaspeti sau  afumati, costita de miel sau de porc, muschiulet impanat , toate bune de gustat.

Te asteptam vineri, 26 aprilie ,incepand cu ora 10:00 la Targul de Paste de pe platoul Academiei, unde vei gasi gospodari de seama din toate colturile aistea romanesti si neveste gospodine, gatite cu sorturi traditionale si basma rosie, care iti vor oferi sa te infrupti cu bucate boieresti: gemuri delicioase, muraturi bine facute, zacusti carnoase, oua de tara, cozonaci impletiti cu nuca si miere.

Despre PIKASO

Pikaso Events vă oferă o gamă completă de servicii în vederea organizării de evenimente. Printre acestea se numără: Realizarea managementului în organizarea de expoziții, congrese, conferințe, seminarii și evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea și negocierea contractelor cu prestatorii de servicii; Proiectarea și amplasarea standurilor în cadrul evenimentelor; Construcția și amenajara de standuri expoziționale

Confirmare pana la data: 26 aprilie 2013

Participare: Intrare libera