(Invata) Cum sa infrunti diferentele culturale in Romania!

Locul desfasurarii: Hotel Ibis Parlament

Organizator: Pirgroup Romania

Pirgroup Romania organizeaza in data de 27 noiembrie, la Hotel Ibis Parlament, primul seminar din Romania, dedicat diferentelor si socurilor culturale.

Seminarul va trata influentele culturale ce ii diferentiaza pe cetatenii straini , care activeaza profesional in Romania, fata de colegii lor romani, subalterni si/sau superiori.

'Training-ul organizat de compania Pirgroup Romania isi propune sa clarifice anumite probleme, generate de diferentele culturale, care apar in companiile multinationale, companii in care paleta coloristica umana este foarte variata iar cultura oranizationala cunoaste schimbari frecvente.' – Elena Antoneac, Business Development Manager

Pachetul de training contine:
- Curs interactiv axat pe probleme practice, avand ca finalitate oferirea de solutii pe baza unor instrumente eficiente;
- Curs sustinut de un trainer international cu o vasta experienta practica in mobilitatea managementului international;
- Suport de curs si fise de lucru pentru aplicatii;
- 3 pauze de cafea/zi si servicii de catering la pranz, asigurate de organizatori;

Cui ne adresam?

Evenimentul se adreseaza atat cetatenilor straini care isi desfasoara activitatea profesionala in Romania si familiilor acestora, Departamentelor de Resurse Umane, Management cat si investitorilor straini care interactioneaza cu mediul de afaceri romanesc.

Teme abordate:

Efectele mobilitatii internationale asupra fortei de munca;
Cele patru Dimensiuni Culturale ale teoriei Hofstede:
Individualismul si Colectivismul in societate;
Masculinitate vs. Feminitate;
Distanta fata putere - Inegalitatea sociala;
Evitarea nesigurantei / incertitudinii;
Ce este cultura si cum afecteaza aceasta afacerile, departamentele, clientii si personalul angajat?Exemple practice;
Unde se incadreaza Romania ? Ce avantaje prezinta ? Care sunt cauzele conflictelor in mediul de afaceri? – Exemple si studii de caz;
Eticheta Business si modalitatile de rezolvare a situatiilor conflictuale.

Trainer :

Isamar van Hilten este Managing Partner al companiei Pirgroup avand o experienta de peste 10 ani in culture shock training. Isamar s-a nascut in Venezuela, a studiat in Curacao, Olanda, Spania si a absolvit Facultatea de Relatii Publice si Management a Universitatii Boston din Statele Unite. Totodata este detinatoarea unei diplome de MBA in Marketing International acordata de Universitatea Michigan SUA. Experienta profesionala a fost acumulata in Belgia, Olanda, S.U.A, Polonia si Letonia.

Isamar Van Hilten este expert in Antropologie Culturala si Marketing International.

Saptamanal, Isamar interactioneaza cu 50 de nationalitati diferite, avand subalterni din 16 tari. Studierea diferentelor culturale si felul in care acestea influenteaza mediul de afaceri reprezinta o pasiune pe care o experimenteaza zi de zi atat in cadrul training-urilor pe care le sustine pentru diferite companii cat si prin experienta personala.

Taxa de participare :

135 € / persoana (TVA inclus).

Modalitati de inscriere :

Participantii trebuie sa achite taxa de participare in contul The Partners Relocation Group cu numarul RO96BTRL 0410 1202 1049 73 XX , deschis la Banca Transilvania, sucursala Coposu.

Taxa de participare acopera costurile cu trainer-ul, pauzele de cafea, masa de pranz si materialele necesare seminarului.

Persoanele interesate vor transmite o cerere de inscriere la care vor atasa un resume personal, pana la data de 15 noiembrie 2008 , la adresa carmen@pirgroup.com .
Data limita de achitare a taxei de participare este 21 Noiembrie 2008.

Despre Pirgroup :

PIRGROUP are sediul financiar si legal in Letonia, departamentul de Marketing in Olanda si birouri raspandite in tarile Europei Centrale si de Est.

PIRGROUP se adreseaza atat companiilor multinationale cat si companiilor mici si mijlocii, oferind servicii de relocare, imigrare si training-uri dedicate diferentelor si socurilor culturale. PIRGROUP este membru EURA, TIRA, ERC si membru fondator al ARPD (The Association Relocation Professionals Netherlands).

PIRGROUP, prin valoarea capitalului uman, detine numeroase diplome universitare, mentinandu-si cunostintele la zi prin participarea la diferite seminarii si training-uri internationale, acoperind astfel toate aspectele necesare conducerii unei companii de mari dimensiuni, cu sedii in : Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Romania, Slovenia, Ucraina, Armenia, Azerbaijan si Georgia.

Carmen Valeanu
PR consultant
Tel: +40 31 80 58 752
Fax: +40 31 80 58 753
Gsm: +40 722 612 501

Despre PIRGROUP-PARTNERS IN RELOCATION ROMANIA

The Partners in Relocation Group (PIRGROUP) has its financial and Legal HQ in Latvia, with her own offices in all CEE countries and the Netherlands. The Dutch offices are the Business Development & Marketing HQ of the group.

PIRGROUP offers Classic Relocation Services, Immigration Services and Culture Workshops to large, medium size and multinational companies. PIRGROUP is a Level III EURA Member, TIRA member, an ERC Member and a founding member of the ARPN, the Association Relocation Professionals Netherlands.

PIRGROUP senior management holds several university degrees, and keeps her knowledge up to date by participating in seminars and trainings covering all the aspects of running an international company. We have nationwide coverage with our own staff in: Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Netherlands, Poland, Romania, Slovenia, Ukraine and Southern Caucasus: Armenia, Azerbaijan and Georgia.

Participare: Intrare libera