Plafon de credite

Definitie Plafon de credite

Nivel maxim al creditelor autorizate a fi acordate unui client sau unui grup de firme totodata desemneaza si nivelul maximal al soldului creditelor in care trebuie sa se incadreze o unitate bancara, stabilit de o autoritate decizionala a bancii respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plafon de credite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plafon de credite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plafon de credite. Definitiile termenilor despre Plafon de credite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plafon de credite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plafon de credite.