Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.)

Definitie Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.)

Planul Urbanistic de Detaliu reprezinta de fapt documentatia aferenta Planului Urbanistic General (P.U.G-ul) si Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z-ul), explicand si prezentand in detaliu continutul acestor planuri, sub forma de prescriptii si recomandari, corelate cu conditionarile din Certificatul de Urbanism, in vederea urmaririi si aplicarii lor. P.U.D-ul reprezinta documentatia prin care se asigura conditiile de amplasare, dimensionare, conformare si servire edilitara, a unuia sau mai multor obiective, pe o parcela, in corelare cu functiunea predominanta si vecinatatiile imediate (se studiaza mai multe amplasamente, optiunea pentru realizarea unei constructii compatibila cu functiile urbane). Este de fapt documentul consultat de comisia de urbanism atunci cand este cerut un Certificat de Urbanism sau o Autorizatie de Construire daca nu exista P.U.D pentru terenul respectiv, primaria cere mai intai intocmirea lui, pe baza P.U.G-ului si P.U.Z-ului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.). Definitiile termenilor despre Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan Urbanistic de Detaliu (PUD, P.U.D.).