Plan

Definitie Plan

1. Document oficial, componenta a planificarii macroeconomice, in care se includ, intr-o anumita succesiune si conexiune, indicatorii referitori la tendintele maximale sau minimale ale sensului si dimensiunilor evolutiei economiei in orizontul de timp adoptat, ca si la masurile specifice de politica economica, la finalitatea sociala a intregului sistem de indicatori de plan.2. Proiect elaborat cu anticipare, cuprinzand o suita ordonata de operatii destinate sa duca la atingerea unui scop.3. Distributie metodica a partilor componente ale unei lucrari stiintifice, literare, ale unei expuneri etc.Vezi si Planificare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan. Definitiile termenilor despre Plan cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan.