Plus de casa

Definitie Plus de casa

Numerar din casa care nu poate fi justificat cu documente de incasari (chitante, cecuri de numerar) si care se inregistreaza in contul profitului. Nerespectarea normelor juridice privind efectuarea operatiunilor de casa atrage raspunderea civila, materiala, contraventionala sau penala a celor vinovati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plus de casa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plus de casa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plus de casa. Definitiile termenilor despre Plus de casa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plus de casa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plus de casa.