Polita simpla

Definitie Polita simpla

Document intocmit cu respectarea formei legale, in care se exprima obligatia unei parti (emitentului politei) de a plati, la termenul indicat in polita, o anumita suma de bani celeilalte parti (beneficiarul) primului purtator de polita sau aceluia caruia primul purtator de polita ii da dispozitie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita simpla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita simpla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita simpla. Definitiile termenilor despre Polita simpla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita simpla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita simpla.