Poze Politia rutiera

 • Asistenta rutiera nonstop si gratuita pentru 2007?

  Poza: Asistenta rutiera nonstop si gratuita pentru 2007?

 • Elevi din patru judete au urmat programul de educatie rutiera Drum sigur - ABCdar rutier

  Poza: Elevi din patru judete au urmat programul de educatie rutiera Drum sigur - ABCdar rutier

 • Premiera in Romania: 9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zile

  Poza: Premiera in Romania: 9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zile

 • Junior Achievement

  Poza: 735 de elevi vor studia gratuit educatia rutiera la clasa, in al treilea an de proiect „Drum sigur – ABCdar rutier”

 • Tractari auto

  Poza: Profesionalismul si accesibilitatea – criterii esentiale pentru serviciile de asistenta rutiera

 • Brigada de Politie Rutiera obligata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti sa despagubeasca soferii ale caror masini au fost ridicate ilegal

  Poza: Brigada de Politie Rutiera obligata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti sa despagubeasca soferii ale caror masini au fost ridicate ilegal

 • politia locala

  Poza: Cursuri pentru Politia Locala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul politia rutiera.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la politia rutiera. Pozele pe tema politia rutiera cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul politia rutiera, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la politia rutiera, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la politia rutiera.