Pontaj

Definitie Pontaj

Sinonim - pontare Operatie prin care se inregistreaza prezenta muncitorilor la locul de munca, cantitatea produselor efectuate intr-un anumit interval de timp sau timpul folosit pentru efectuarea unei lucrari, in vederea calcularii salariului sau a platii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pontaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pontaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pontaj. Definitiile termenilor despre Pontaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pontaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pontaj.