Premeditare

Definitie Premeditare

Activitate de natura preponderent psihica ce precede savarsirea unei infractiuni si care consta in luarea de catre faptuitor a hotararii de a comite fapta si in pregatirea executarii acesteia cu privire la alegerea locului, timpului si mijloacelor folosite. Ea constituie o circumstanta care agraveaza raspunderea penala. Spre exemplu, omorul calificat, daca este savarsit cu premeditare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Premeditare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Premeditare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Premeditare. Definitiile termenilor despre Premeditare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Premeditare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Premeditare.