Pret cu amanuntul

Definitie Pret cu amanuntul

Pret de vanzare cu ridicata la care se adauga adaosul comercial (necesar acoperirii cheltuielilor de circulatie si asigurarii unui profit al comerciantului).Opus - Pret cu ridicata

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret cu amanuntul? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret cu amanuntul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret cu amanuntul. Definitiile termenilor despre Pret cu amanuntul cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret cu amanuntul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret cu amanuntul.